ATSIZ AFŞIN YILMAZ

Sevgili Sağlık Kahramanlarımız;

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 süreci boyunca göstermiş olduğunuz fedakârlık karşısında ne söylesek az kalır. Gecenizi gündüzünüze katarak ailenizden, sevdiklerinizden uzak kaldınız.

Bize düşen görev tedbirlere uymakken, sizler kendinizi hastalarınıza adayarak kahramanca bir mücadele veriyorsunuz.

Salgın nedeniyle aramıza mesafeler girse de gönlümüzün, dualarımızın her zaman sizinle olduğunu bilmenizi isteriz. Sahip olduğumuz en büyük güç, içimizdeki sevgi. En uzun mesafeler için bir adım, en zorlu mücadeleler için inançla çarpan bir kalp gerekir.

Milletimiz, şanlı tarihimiz boyunca sizlerin gayreti ile nice zaferler kazandı. Yine bu inanç ve ruhla salgını el birliğiyle atlatacak, sağlıklı günlere kavuşacağız.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün; "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" sözü Türk hekimlerine, sağlık çalışanlarına olan güvenin en büyük göstergesidir. İyi ki varsınız!

Sizlere olan vefa borcumuz asla ödenmez ama bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren siz kahramanlarımıza ithaf etmek ve bu uğurda canlarını feda eden sağlık çalışanlarımızın verdiği mücadeleyi anıtlaştırmak adına Toroslar Belediyesi olarak ilçemizde "Sağlık Kahramanları Parkı" yaptık.
Korukent Mahallemizdeki parkımızın açılışını Tıp Bayramı öncesinde yaparak, siz değerli sağlık çalışanlarımızın ve halkımızın hizmetine sunmaktan onur duyduk

Üstün emeğiniz ve fedakarlıklarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle sağlığımızı emanet ettiğimiz siz sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, görev başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyorum.

Bayramınız kutlu olsun!
Saygı ve sevgilerimle...

Atsız Afşın Yılmaz
Toroslar Belediye Başkanı

Alıcı: Tüm Sağlık Çalışanları